English version

Круизи до ⛵ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ⛵

Круизи

Туризмът с кораб по море е доказал своите големи предимства. Круизният кораб е подвижният хотел, където ще нощувате, да оставите багажа си и да забравите за ежедневната необходимост да се грижите за него, докато Вие обикаляте по местата от поредната екскурзия на поредния бряг, където сте акостирали. В същото време той Ви предлага куп забавления, изхранване, възможност за избор на допълнителни услуги. Ако желаете, можете се припичате на палубата сред прохладата на басейните с чаша екзотичен коктейл в ръка или да се запишете на някоя от екскурзиите, за да опознаете забележителностите на дестинации, за които някога сте мечтали.

Какви оферти за круизи предлагаме?

На сайта ни ще откриете невероятно разнообразие от круизни маршрути наблизо или в екзотични страни – над 4100 оферти, сортирани по региони, за да се ориентирате бързо и лесно кой е най-подходящият за Вас вариант:

Кои круизни компании предлагаме?

Плавайте с едни от най-известните и доказалите се във времето компании за круизи:

Ако не откривате търсен от Вас круиз и/или компания, не се колебайте да се свържете с нас, за да изготвим индивидуална оферта.

С каква продължителност са круизите?

Продължителността на круизите обхваща широк диапазон. Ако не сте сигурни дали това е Вашият начин да пътешествате, можете да изберете някоя от по-кратките програми с продължителност между 1 и 8 нощувки.

За по-опитните пътешественици предлагаме маршрути по вода между 14 и 129 нощувки.

Кои са най-предпочитаните дестинации?

Сред най-търсените маршрути са тези, които обхващат Средиземноморието и Гръцките острови, като от съществено значение за това са пристанищата на отплаване, които са в близост и/или с удобни полетни връзки до/от България.

За тези от Вас, които предпочитат да имат обслужване на български език, можем да предложим една от най-търсените дестинации за круизно пътуване - Египет. Разгледайте офертата за круиз по Нил с организиран полет и водач от България – от София, а за някои от датите е възможно отпътуване и от Варна.

Как да се подготвим за круиз?

След като сте предприели основната стъпка и сте избрали Вашето мечтано пътуване с круиз, минали сте през дългия период на трепетното очакване на датата на пътуването, то Вие сте поставени пред една от най-трудните стъпки, преди да се впуснете в едно незабравимо изживяване, а именно – приготвянето на багажа.

Ще ви предложим няколко съвета как да се подготвите най-добре за едно по-дълго или по-кратко пътуване като Ви дадем основни напътствия какво да вземете с Вас по време на круиз:

Круизи на специални цени

Всеки ще признае, че в даден момент в живота си мечтае или е мечтал да обиколи света на борда на круизен кораб.

Доскоро се смяташе, че круизите са привилегия на богатите.

Но дали е така? Реализирането на тази мечта е абсолютно достижима, тъй като круизните компании все по-често предоставят промоционални цени за ранни записвания, последни места, както и други специални оферти.

Можете да следите промоциите онлайн на нашия сайт Boiana-mg.bg или да се обърнете към някой от нашите специалисти.