English version

 


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


1. Трябва ли да съм регистриран в страницата, за да направя резервция?

Не, регистрация не е необходима, за да се ползват услугите на Бояна-МГ.

2. Как да проверя дали заявката ми за резервация е потвърдена?

Може да получите потвърждение от наш служител по телефона, или да ви се прати потвърждение по електронна поща.

3. Как мога да платя за направената от мен резервация?

Това може да стане по следните начини:

  • по банков път, чрез системата Western Union или с пощенски запис. За повече подробности относно тези начини на плащане моля обърнете се към нашите служители.
  • разбира се, можете да платите и в брой лично в нашия офис. 

4. Какви документи ще получа, когато платя за направената резервация в Бояна-МГ? Каква гаранция имам, че тези документи ще бъдат уважени от хотела, където отивам?

Ще получите ваучери и документ удостоверяващ плащането. Ваучерът е официалният документ за пътуване в страната и чужбина съгласно закона за туризма. Той удостоверява 100% заплащане на почивката. При издаване на ваучер, туристическата фирма прави резервация в съответните хотели и те са уведомени за Вашето пристигане.

5. Трябва ли да отида до офиса на Бояна-МГ, за да получа ваучера и другите документи, които са ми нужни за почивката?

Не е нужно да идвате до офиса на туристическата агенция. Ако нямате време или не живеете в София, ваучер може да ви бъде пратен по електронна поща или с препоръчано писмо.

6. Защо да купя ваканция от Бояна-МГ? Какво ще спечеля?

Туристическа агенция "Бояна-МГ" има връзки с много хотели в страната и чужбина и е подбрала за вас най-доброто, което може да се намери на българския пазар. Разгледайте офертите в страницата ни. Ако не намерите това, което търсите, не си харесате нищо, или имате специфични изисквания, кажете ни ги. Попълнете формуляр за резервация, или пратете изискванията си на e-mail info@boiana-mg.com. След като веднъж сте били наш клиент и попълните анкетната ни карта (онлайн или на място в офиса), при всяка следваща резервация ползвате отстъпка 2% от цената за всичките продукти на БОЯНА-МГ! 

7. Има ли място за паркиране около офисите на Бояна-МГ?

Да, има.
Офис София: Близо до агенцията има платен паркинг. Колата можете да си оставите също така на зелените площи до пицария "О! Шипка" (бул. Братя Бъкстон), както и на самият бул. Тодор Каблешков (в частта му от пазара "Борово" до кръстовището с бул. Братя Бъкстон), стига да не сте паркирали близо до светофара или до тролейбусната спирка.
Офис Варна: Близо до агенцията има платен паркинг до Двореца на Културата и Спорта, а също така има места за паркиране в уличките около офиса.

8. С какъв транспорт мога да стигна до офисите на агенцията?

До софийския ни офис може да се стигне с автобус № 204 - слиза се на предпоследната спирка; тролейбуси № 2 - спирката срещу Фантастико и № 9 - последна спирка, пазар Борово.

В близост до варненския ни офис има 2 автобусни спирки - сп. Спортна зала и сп. Чаталджа.
До сп. Спортна зала може да се стигне с автобуси № 309, 39, 409, 9, 8, 109, 17А, 14
До сп. Чаталджа може да се стигне с автобуси № 7, 31, 31А, 148, 118, 118А, 51, 29

9. Какво означават съкращенията RO, BB, HB, FB и AI?
Това са термини, които описват базата, на която се настанявате в хотела:
RO - това означава "само стая". В цената е включена само нощувка.
BB - това означава "нощувка със закуска". В цената на настаняването е включена нощувката със закуската, като няма влкючени напитки.
HB - това означава "полупансион". В цената на настаняването е включена нощувката, закуска и обикновено вечеря. Напитките не влизат в цената. Някои хотели могат евентуално да заменят вечерята с пакетиран обяд.
FB - това е "пълен пансион". Настаняването е с включена нощувка и три основни хранения, но без напитките.
AI - това означава "всичко включено". Настаняването е с нощувка, трите основни хранения, както и напитките. Предлаганите напитки може да варират за различните хотели. В добавка на това на разположение на гостите може да има различни дейности, ресторанти, уреди, услуги за децата и басейни като за това не се заплаща допълнително.