English version

Острови на наслаждението

Острови на наслажденията е запазена марка на 'Бояна-МГ' от самото създаване на фирмата през 1996 година. В тази секция са нашите предложения за вашата почивка или както се шегуваме, можете да отидете на лятна почивка през зимата :)

Слънчевите плажове в карибския басейн, в Южна Азия и Индонезия, в Индийския океан, а защо не и в Тихия океан са притегателен център за всички, които водят активен трудов живот през годината и само зимните месеци по нашите ширини са удобни за тяхното пътуване. Разбира се, не е задължително, но Малдивите, Бали, Пукет, Самуи, Сейшелите, Куба са идеално място за меден месец или за по-възрастни двойки, които не са загубили романтичното пламъче.

Почивките, които предлагаме, са гъвкави и зависят единствено от вас. Вие решавате колко нощувки искате, с коя авиокомпания да летите, какви допълнителни екскурзии да запишете, каква категория хотел и с каква локация да бъде, какъв тип стая да ползвате, както и какъв пансион.

От нас не само като професионалисти, а и като от приятели, ще получите препоръка и предложение.

Но вашата почивка зависи от вас. Ние просто ще ви подадем ръка и ще ви поведем към мечтаното кътче за отмора, семеен празник или просто бягство от натовареното и сиво ежедневие.

Доминиканска република

Занзибар

  • "Jambo" Занзибар

    14.10.2021 От СОФИЯ и ВАРНА. * На суахили "Jambo" се използва за "Здравей"!

    Цени от: 1585 евро/3100 лв.

  • Почивка в Занзибар

    Индивидуално пътуване. Всеки ден през месеците февруари и март.

    Цени от: 1529 евро/2990 лв.

Йордания

Куба

Мавриций

Малдиви

Мексико