English version

Азия е най-големият и най-населен континент на Земята. Това обуславя и огромното разнообразие и възможности за пътешествие из страните, запознаване с тяхната история, архитектура, забележителности, обекти и... храна, разбира се.

С нашите програми имате възможност да вкусите от традиционните им храни, да опитате от местните питиета, да почувствате фолклора им или да посетите природните им забележителности. И още нещо важно: да усетите и духовния мир на хората от този континент, често обзет от мистика и вярвания, характерни за тяхната древна култура.

До Азия може да се пътува удобно с полетите на Турски авиолинии, Катарски авиолинии и други. Това са компании със световни отличия за качеството на услугите и на флотата си.

В тази секция ще намерите програми, които традиционно правим от години, както и нови такива, които предлагаме заради новооткрити удобни и директни маршрути.

Част от многообразието, което предлагаме, са Армения и Грузия, Азербайджан, Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Китай, Индия, Шри Ланка, Япония, както и дестинации за пълноценна почивка на плажа – Бали, Малдиви, крайбрежието на Шри Ланка, Филипини и др.

А ако ви е интересно как стоят нещата от кухнята и как се чувства един истински пътешественик и почитател на местната култура и цивилизационно наследство, можете да свалите безплатно в pdf или epub формат книгата „Записки на пътешественика”. Автор е нашият дългогодишен продуктов мениджър Асен Бояджиев – опитен журналист. който директно ви пренася десетки дестинации, посетени от него и съпругата му. Можете да научите много тънкости и полезни съвети, както и да се позабавлявате с колоритни случки от пътеписите му.

Азербайджан

Армения

 • Грузия и Армения

  05.10.2019 ПОТВЪРДЕНА. Последни 4 места от Варна и 6 от София. Земята, която даде на света Златното руно и опази най-древните ръкописи. От София и Варна

  Цени от: 1399 евро/2736 лв.

Бали

 • Почивка в Бали

  19.04.2019, 26.04.2019 Отстъпка ранно записване! Бали – островът на Боговете

  Цени от: 1150 евро/2249 лв.

Виетнам

Израел

Индия

Китай

 • Китайска приказка

  31.10.2019 Гранд тур на Китай, от София и Варна. Пекин – Лоян – манастира Шаолин - Сиян – Шанхай

  Цени от: 1899 евро/3714 лв.

 • Колосите на Китай

  02.11.2019 Пекин и Шанхай от София и Варна

  Цени от: 1530 евро/2992 лв.

Тайланд

Шри Ланка

 • Шри Ланка - Благословената земя

  17.11.2019 От София и Варна. Древния град Полонарува, скалната крепост в Сигирия, Дамбула и Канди, чаена плантация, национален парк Минерия, царската ботаническа градина, център за отглеждане на слонове и много други.

  Цени от: 1690 евро/3305 лв.