English version

Почивка в Испания - Коста дел Сол - 2023

Цена от: 664 евро/1299 лв. с вкл. лет. такси

Последно видяни

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас

Офис СОФИЯ: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък СОФИЯ, 1618, бул. "Братя Бъкстон", бл. 208; Телeфон: 02 /955 9237, 955 5433; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Офис ВАРНА: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък ВАРНА, 9000, ул. "Любен Каравелов" 52; Телефон: 052 648 288, 0894 664 199, 0893 643 908; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Почивка в Испания - Коста дел Сол - 2023
Морски почивки

Държави: Испания

Маршрут: София - Малага - Фуенхирола - Малага - София

Времетраене: 8 дни/7 нощувки

Цена от: 664 евро / 1299 лв. с вкл. лет. такси

УСЛОВИЯ

  • Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
  • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение

Допълнителни екскурзии

+ Целодневна екскурзия до Севиля

Цена за възрастен: 139 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

Продължителност: Целодневна екскурзия

Севиля - най-големият град в испанската провинция Андалусия и един от градовете, наситени с история, изкуство и култура. Пешеходна разходка в Севиля: катедралата „Дева Мария де ла Седе“ – най-голямата готическа църква в Европа и третата най-голяма църква в света след катедралите „Св. Петър“ в Рим и "Св. Павел" в Лондон; кулата с камбанария „Хиралда“, построена през 1184 г. и символ на града, която в миналото е служела за минаре към джамията; кралският дворец „Алказар“ – един от най-красивите в Испания и най-старата европейска кралска резиденция, която се състои от група сгради, построени през различни периоди и с различни архитектурни стилове.

+ Целодневна екскурзия до Гибралтар

Цена за възрастен: 139 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

Гибралтар е конституционна монархия спадаща към територията на Великобритания. Единственото селище е град Гибралтар, разделен на 7 големи жилищни зони.
Въпреки малката си площ все пак успява да приюти животински и растителни видове, които са характерни само за тази част от планетата. Дори има суеверие, което гласи, че в момента в който маймуните вид Макак напуснат полуострова, с тях ще си тръгнат и британците.
На връщане към хотела се прави кратка спирка в Марбея, където ще имате възможност да посетите известното пристанище Пуерто Банус.
Екскурзията е целодневна.

+ Целодневна екскурзия до Гранада

Записване само от България!

Цена за възрастен: 165 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

Продължителност: Целодневна екскурзия

По време на обиколката ще посетите стар еврейски квартал, Ел Албаисин, също кралската катедрала, построена през 1523 г. с гробниците на кралица Изабел и крал Фердинанд, наречени Католическите крале. Не бива да пропускате да видите манастира Сан Херонимо и църквата Света Ана на хълма Сакрамонте.
Най-впечатляващото бижу на Гранада несъмнено е Ла Аламбра и Хенералифе – комплекс от великолепни дворци и градини, построени основно през 14-ти век по време на династията Назари (мавританска династия).

+ Пакет от три екскурзии - Севиля, Гранада и Кордоба

Записване само от България!

Цена за възрастен: 409 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

+ Целодневна екскурзия до Кордоба

Цена за възрастен: 133 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

Кордоба е важен туристически център, известен с архитектурата си от времето когато е била столица на Кордобския халифат, заемал почти целия Иберийски полуостров. В града съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска културa.
Старат част на града е в списъка на световно наследство на Юнеско. Тук ще намерите известната джамия Мескита, превърната в католическа катедрала, както и дворецът Алкасар с прекрасната си градина. Екскурзията е целодневна.

+ Целодневна екскурзия до Ронда

Цена за възрастен: 125 лв.

Цена за деца от 2 г. до 11.99 год.: 20% отстъпка

 

Изпрати запитване
Не намерихте това, което търсите? Опитайте нашата Tailor Made програма и създайте вашето желано пътуване!
Или просто се свържете с нас посредством контактите долу на страницата!