English version

Уикенд в Прага

Цена от: 378 евро/739 лв.

Последно видяни

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас

Офис СОФИЯ: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък СОФИЯ, 1618, бул. "Братя Бъкстон", бл. 208; Телeфон: 02 /955 9237, 955 5433, 955 9983; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Офис ВАРНА: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък ВАРНА, 9000, ул. "Любен Каравелов" 52; Телефон: 052 648 288, 0894 664 199, 0893 643 908; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Авторска програма на Бояна-МГ
Уикенд в Прага
Прага - майката на градовете
Уикенди

Държави: Чехия

Времетраене: 4 дни/3 нощувки

Едни наричат чешката столица "Златна Прага", други - "градът на 100-те златни кули" (макар, че са 550), но малцина знаят, че повече от 40 години на пражкия герб е изписано определението "Майка на градовете". За Прага няма мъртъв сезон. Целогодишно тук се стича поток от туристи, привлечени от очарованието на града, от жизнения дух, който винаги е бил негова запазена марка, от славното минало, запечатано през вековете в многобройните исторически паметници от различни епохи.

Вижте пътепис за Прага в нашия блог!

 • Ден 1: София - Прага

  Пристигане с полет от София и настаняване в хотелa. Свободно време. Още днес не отбягвайте изкушението да опитате от чешката бира в някоя от многобройните кръчми в Прага. Нощувка.

 • Ден 2: Прага

  Закуска и свободна програма - можете да посетите Храдчани - районът на замъците, един огромен комплекс на западния бряг на река Вълтава с дворци, базилики, кули. Тук е седалището на Парламента, както и голямата готическа катедрала "Св. Вис". Следва Мала страна с бароковата църква Св. Николай, Карловият мост с многобройните скулпторни групи на светци и крале, магазинчета за сувенири, улични художници и музиканти. От Карловия мост (най-старият в Прага, започнат в ХІV и завършен през ХV век) ще стигнете до Старе место - готическият град с кметството, построено през 1338 г. и станало неразделна част от съдбата на Прага. Накрая завършвате с разходка из Вацловия площад, център на обществения и търговски живот в града. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 3: Прага - Карлови Вари

  Закуска. Свободно време. По желание - разходка с корабче по р. Вълтава. Или (пак въпрос на избор) посещение на прочутия балнеоложки курорт Карлови Вари.

 • Ден 4: Прага - София

  Полет за София.

Цената от 739 лева на човек в двойна стая и включва:

 • самолетен билет София - Прага - София
 • 3 нощувки със закуски в 3* /4* хотел
 • медицинска застраховка с покритие 5 000 евро

Цената не включва:

 • летищни такси в размер на 207 лв. (19.06.2018) за полет от София
 • трансфер летище-хотел-летище
 • допълнителни екскурзии
 • разходи, неупоменати в програмата
 • лични разходи

Важно:

Пакетната цена важи за резервиран полет в определена класа. В момента на резервацията се потвърждава цената!

УСЛОВИЯ

 • Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
 • Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
 • Допълнителни условия:
  Екскурзията може да бъде направена по всяко време по индивидуална заявка и всички детайли по нея могат да бъдат променяни.
  Минимум брой участници - няма!
Фирмата-огранизатор предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - от 2%, за повече информация попитайте в офисите ни.

Застраховките "Помощ при пътуване в чужбина" и "Отмяна на пътуване" се сключват с "АРМЕЕЦ" или "Мондиал Асистанс".

Фирмата-организатор е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със „ЗД ЕВРОИНС АД”, София, Застрахователна полица № 03700100002457.

Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

Изпрати запитване
Не намерихте това, което търсите? Опитайте нашата Tailor Made програма и създайте вашето желано пътуване!
Или просто се свържете с нас посредством контактите долу на страницата!