English version

Собствен транспорт

Пътуванията със собствен транспорт печелят все повече привърженици. Хиляди българи ежегодно се възползват от това да се качат на колите си и сами да стигнат до желаната дестинация – както в България, така и в съседните страни.

Какви оферти предлагаме за почивка със собствен транспорт?

В България

На сайта ни ще откриете богатата гама от хотели по крайбрежието на родното море, в зимните курорти и СПА центровете в България. Разгледайте офертите, ориентирайте се в цените. Може да изберете всеки от тези хотели и да се придвижите до него със своите автомобили.

Ще откриете голям избор от места за почивка на море в най-популярните курорти на Северното и Южното Черноморие:

България разполага с прекрасни условия за зимен и планински туризъм – над 30% от територията на страната е планинска. Средната продължителност на ски сезона е около 130 дни годишно, като страната  разполага и с достатъчни ресурси за произвеждане на изкуствен сняг, както и много добра материално-техническа база. Възползвайте се от предложенията ни за пътувания със собствен превоз и се насладете на ски ваканция или разходка на чист въздух в планината в:

За лечението и превенцията с помощта на минерална вода се знае от векове. Нашата страна е една от най-богатите по наличие на минерални извори в световен мащаб. Това позволи да се изградят множество СПА и рекреационни курорти, които ще играят все по-важна роля в бъдеще заради благоприятното въздействие на минералната вода върху укрепването на общото здравословно състояние.  Изберете къде да се погрижите за Вашето здраве сред нашите предложения за почивки със собствен транспорт в:

В Гърция със собствен транспорт

Извън страната предлагаме възможности за ваканция с личен транспорт почти навсякъде  в съседна Гърция – от Халкидики до Тасос и Паралия Катерини, от Лефкада до островните перли Корфу, Санторини и Закинтос. Голям е интересът към северната част на страната, в района на Аспровалта и Неа Врасна, където предлагаме на много изгодни цени настаняване в апартаментни хотели и вили в непосредствена близост до морето.

В Турция със собствен транспорт

Основно по Егейското крайбрежие като по-близка дестинация до България – в Кушадасъ, Айвалък, Фетие. Но за клиентите на пътувания със собствен транспорт, които не считат километрите за особено препятствие, карт бланш за Средиземноморието: Алания, Сиде, Кемер, Белек, Анталия…

Други пътувания с личен превоз в чужбина

За тези от вас, които желаят да направят самостоятелна обиколка на Европа и да се придвижат със собствен транспорт до мечтаната дестинация, можем да изготвим индивидуална оферта за настаняване. Предлагаме хотели за всеки бюджет в:

Не се колебайте да се обърнете към нас, за да изберем заедно най-подходящите опции за настаняване според личните ви предпочитания.

Почивки и екскурзии с кемпери под наем

Ново в тази платформа е предложението ни за пътувания на почивка или на екскурзия с кемпери. Вече тръгна програмата за обиколка с кемпер в Румъния. Освен автомобила, предоставяме програма с подробен маршрут и карта за пътуването. Възползвайте се от възможността да пътувате индивидуално с подкрепата на опитен туроператор! Вижте една примерна програма тук: https://boiana-mg.bg/destinacia/rumuniya/kemper-rumania

Какви са предимствата на пътуването със собствен транспорт?

Имате свободата сами да избирате колко дълго ще бъде пътуването, кои забележителности ще посетите, както и колко време ще отделите за разглеждането им. Определяте според собствените си нужди броя и продължителността на почивките по пътя, така че да направите придвижването от една точка до друга възможно най-комфортно. Това е особено важно, когато пътувате с деца. Не е необходимо да се съобразявате с ограниченията за багаж, които поставят различните превозвачи. По-голяма гъвкавост и повече възможности за избор на категория и локация на хотел или друг тип място за настаняване.

По-изгодно ли е пътуването със собствен транспорт?

Това може да кажат самите клиенти. Пести се от настаняване в хотел, маршрутът може да се оптимизира в движение, но все пак и разходите за пътни такси, застраховки, паркинг, храна и пр. си остават. Въпрос на личен избор.

Защо да се доверите на Бояна-МГ?

Заради добрия имидж на фирмата, отстояван над 25 години. Заради добрата професионална подготовка на екипа й, способността му да реагира на всяко желание на клиентите, включително и онлайн на сайта ни Boiana-mg.bg, заради коректността, с която печели доверието на потребителите. За да спестите време в търсене на най-добрата оферта за пътуване със собствен транспорт и гъвкави условия за резервация и анулация.