English version

Собствен транспорт до Гърция

 • Вила Афродита - Паралия Врасна със собствен транспорт

  01.10.2022, 08.10.2022 34 комфортни стаи, оборудвани с всички съвременни удобства за една незабравима почивка в Гърция!

  Цени от: 41 евро/80 лв.

 • Blue Dolphin 4*

  24.09.2022 До 15% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 106 евро/207 лв.

 • Cosmopolitan Hotel & Spa 4*

  24.09.2022 До 20% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 79 евро/155 лв.

 • Flegra Palace 4*

  24.09.2022 До 20% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 74 евро/145 лв.

 • Giannoulis 3*

  24.09.2022 До 15% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 66 евро/130 лв.

 • Kassandra Palace 5*

  24.09.2022 До 24% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 84 евро/165 лв.

 • Lagomandra Hotel & Spa 4*

  24.09.2022 До 15% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 98 евро/192 лв.

 • Philoxenia Bungalows Hotel 3*

  24.09.2022 До 20% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 66 евро/130 лв.

 • Potidea Palace 4*

  24.09.2022 До 28% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 185 евро/361 лв.

 • Tosca Beach 4*

  24.09.2022 До 32% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 123 евро/241 лв.

 • Village Mare 4*

  24.09.2022 До 10% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 109 евро/214 лв.

 • Xenios Port Marina 3*

  24.09.2022 До 28% отстъпка за ранни записвания! Период на настаняване и брой нощувки по избор

  Цени от: 52 евро/101 лв.

Собствен транспорт до Румъния

Собствен транспорт до Турция

Собствен транспорт

Пътуванията със собствен транспорт печелят все повече привърженици. Хиляди българи ежегодно се възползват от това да се качат на колите си и сами да стигнат до желаната дестинация – както в България, така и в съседните страни.

Какви оферти предлагаме за почивка със собствен транспорт?

В България

На сайта ни ще откриете богатата гама от хотели по крайбрежието на родното море, в зимните курорти и СПА центровете в България. Разгледайте офертите, ориентирайте се в цените. Може да изберете всеки от тези хотели и да се придвижите до него със своите автомобили.

Ще откриете голям избор от места за почивка на море в най-популярните курорти на Северното и Южното Черноморие:

България разполага с прекрасни условия за зимен и планински туризъм – над 30% от територията на страната е планинска. Средната продължителност на ски сезона е около 130 дни годишно, като страната  разполага и с достатъчни ресурси за произвеждане на изкуствен сняг, както и много добра материално-техническа база. Възползвайте се от предложенията ни за пътувания със собствен превоз и се насладете на ски ваканция или разходка на чист въздух в планината в:

За лечението и превенцията с помощта на минерална вода се знае от векове. Нашата страна е една от най-богатите по наличие на минерални извори в световен мащаб. Това позволи да се изградят множество СПА и рекреационни курорти, които ще играят все по-важна роля в бъдеще заради благоприятното въздействие на минералната вода върху укрепването на общото здравословно състояние.  Изберете къде да се погрижите за Вашето здраве сред нашите предложения за почивки със собствен транспорт в:

В Гърция със собствен транспорт

Извън страната предлагаме възможности за ваканция с личен транспорт почти навсякъде  в съседна Гърция – от Халкидики до Тасос и Паралия Катерини, от Лефкада до островните перли Корфу, Санторини и Закинтос. Голям е интересът към северната част на страната, в района на Аспровалта и Неа Врасна, където предлагаме на много изгодни цени настаняване в апартаментни хотели и вили в непосредствена близост до морето.

В Турция със собствен транспорт

Основно по Егейското крайбрежие като по-близка дестинация до България – в Кушадасъ, Айвалък, Фетие. Но за клиентите на пътувания със собствен транспорт, които не считат километрите за особено препятствие, карт бланш за Средиземноморието: Алания, Сиде, Кемер, Белек, Анталия…

Други пътувания с личен превоз в чужбина

За тези от вас, които желаят да направят самостоятелна обиколка на Европа и да се придвижат със собствен транспорт до мечтаната дестинация, можем да изготвим индивидуална оферта за настаняване. Предлагаме хотели за всеки бюджет в:

Не се колебайте да се обърнете към нас, за да изберем заедно най-подходящите опции за настаняване според личните ви предпочитания.

Почивки и екскурзии с кемпери под наем

Ново в тази платформа е предложението ни за пътувания на почивка или на екскурзия с кемпери. Вече тръгна програмата за обиколка с кемпер в Румъния. Освен автомобила, предоставяме програма с подробен маршрут и карта за пътуването. Възползвайте се от възможността да пътувате индивидуално с подкрепата на опитен туроператор! Вижте една примерна програма тук: https://boiana-mg.bg/destinacia/rumuniya/kemper-rumania

Какви са предимствата на пътуването със собствен транспорт?

Имате свободата сами да избирате колко дълго ще бъде пътуването, кои забележителности ще посетите, както и колко време ще отделите за разглеждането им. Определяте според собствените си нужди броя и продължителността на почивките по пътя, така че да направите придвижването от една точка до друга възможно най-комфортно. Това е особено важно, когато пътувате с деца. Не е необходимо да се съобразявате с ограниченията за багаж, които поставят различните превозвачи. По-голяма гъвкавост и повече възможности за избор на категория и локация на хотел или друг тип място за настаняване.

По-изгодно ли е пътуването със собствен транспорт?

Това може да кажат самите клиенти. Пести се от настаняване в хотел, маршрутът може да се оптимизира в движение, но все пак и разходите за пътни такси, застраховки, паркинг, храна и пр. си остават. Въпрос на личен избор.

Защо да се доверите на Бояна-МГ?

Заради добрия имидж на фирмата, отстояван над 25 години. Заради добрата професионална подготовка на екипа й, способността му да реагира на всяко желание на клиентите, включително и онлайн на сайта ни Boiana-mg.bg, заради коректността, с която печели доверието на потребителите. За да спестите време в търсене на най-добрата оферта за пътуване със собствен транспорт и гъвкави условия за резервация и анулация.