English version

  

Икономични пътувания до България

Икономични пътувания до Гърция

Икономични пътувания до Македония

Икономични пътувания до Турция

Икономични пътувания

И в туризма, както във всяка стопанска дейност, и най-хубавата програма в крайна сметка опира до цената. Има потребители, за които качеството е първостепенен фактор в избора на екскурзия или почивка, но има пък други, които трябва да се вместят в по-семпъл бюджет и за тях икономичното пътуване е добро решение. Всяко едно пътуване обогатява, кара ни да израстваме, да се променяме. За това не трябва да се лишаваме от това удоволствие. Макар и за по-кратко, по-наблизо, защото пътуването е живот.

Какви икономични пътувания предлагаме?

Екскурзии в България

На голям интерес се радват икономични пътувания до Родопите от Добрич, Варна и Бургас. Любими обекти за посещения там са:

Икономичните пътувания из Родопите обикновено се провеждат от април до началото на ноември.

Като възможност за икономично пътуване с автобус предлагаме и нови програми под мотото “Сюжети от България”, сред които са, например:

Непрекъснато актуализираме идеите в зависимост от интереса на туристите към опознаване на родните маршрути.

Икономични пътувания в Гърция

Тази прекрасна страна предлага необятни възможности както за разглеждане на природни и исторически забележителности, така и за кратка почивка на море на достъпни цени.

Южната ни съседка е една от най-предпочитаните дестинации за икономични пътувания, като програмите са ориентирани към любими места за посещение:

Икономични пътувания в Северна Македония

Екскурзии до Северна Македония ще намерите от средата на май до края на годината. Маршрутът включва столицата Скопие със старинния квартал Вароша, Охрид със стария град и манастира Св. Наум, Струга с родната къща на братя Миладинови, Битоля – вторият по брой на населението град в страната и др.

Потопете се в невероятната атмосфера из уличките на стария град на Охрид, полюбувайте се на спокойствието и красотата, които излъчва най-дълбокото езеро на Балканския полуостров. 

Икономични пътувания в Турция

Каним Ви на разходка до Одрин и обичайният „заподозрян” Истанбул с посещение на историческия център, азиатската част на града и Принцовите острови на Мраморно море. Открийте великолепието на дворците „Долмабахче” и „Топ Капъ”, посетете българската църква „Св. Стефан” и преминете от един континент в друг само за броени минути. Изпийте чаша традиционен турски чай, придружен с вкусен сладкиш в някой от приветливите ресторантчета край Босфора.

Програми с различен брой нощувки до Истанбул се предлагат в периода от месец май до декември с възможност за отпътуване от София, Варна и други по-големи градове в страната.

Икономични пътувания в Черна гора

Чудесен вариант за почивка на море на изгодна цена ще откриете и за една от перлите на Адриатика – Черна гора, с настаняване в района на Будва. Тази програма се предлага няколко пъти годишно с дати на отпътуване през април, май и септември. За тези от Вас, които желаят да комбинират почивката с разглеждане, се предлага възможност за заявяване на допълнителни екскурзии до едни от най-атрактивните местности в Черна гора и близката Хърватия.

Кои дестинации са по-достъпни?

Всяка от посочените дестинации е достъпна за икономични пътувания - както за организирани групи, така и за самостоятелни пътувания с личен автомобил.

С какъв тип транспорт се предлагат икономичните пътувания?

Всички екскурзии от платформата икономични пътувания се осъществяват с лицензирани автобуси, отговарящи на всички изисквания за международен транспорт.

 Как да пътувате изгодно?

Защо да резервирате икономични пътувания чрез Бояна-МГ?

Фирмата има дългогодишен опит в организирането на автобусни екскурзии на приемливи цени. Програмите може да видите на фирмения сайт Boiana-mg.bg и да се консултирате онлайн с екипа на компанията.