English version

Северна Америка безпорно е един от най-интересните континенти – както от историческа гледна точка, така и в настоящи дни. Тук има огромно разнообразие от забележителности, природни феномени, останки от древни цивилизации и места, които си заслужава да видите. Ние се придържаме към географските граници на континента, затова в тази секция можете да намерите оферти както за Канада, САЩ, Мексико, така и за Коста Рика, Карибите и др.

Полетите до тази част на света са по-дълги и съответно по-скъпи, но цената определено си заслужава. Да видите Теотихуакан, Големия каньон, Ниагарския водопад или глетчерите в Канада, да се разходите по Бродуей или да почивате на карибски плаж, да се гмурнете в мексиканското сеноте или да прекарате приятна вечер в компанията на мариачите – това е спомен за цял живот, за който ще разказвате на внуците си.

В нашата филисофия, касаеща пътуването, ние се придържаме към думите на известния американски автор Рей Бредбъри: „Напълни очите си с чудеса, живей така, сякаш след десет секунди ще паднеш мъртъв”. Затова и нашите маршрути са натоварени, но се стараем да ви предложим колкото се може повече чудеса, с които да напълните очите си!

Мексико

  • Мексико

    18.10.2019 Фиеста и загадки от древния свят! 18.10 - 29.10.2019 г. от София. Всички екскурзии и обиколки са включени в цената.

    Цени от: 2675 евро/5232 лв.

  • Мексико - екзотично карибско приключение

    11.05.2019, 08.06.2019 Отстъпка ранно записване! Гарантирани дати с отпътуване всяка събота до 30.10.2019 г.

    Цени от: 2003 евро/3917 лв.