English version

Северна Америка безпорно е един от най-интересните континенти – както от историческа гледна точка, така и в настоящи дни. Тук има огромно разнообразие от забележителности, природни феномени, останки от древни цивилизации и места, които си заслужава да видите. Ние се придържаме към географските граници на континента, затова в тази секция можете да намерите оферти както за Канада, САЩ, Мексико, така и за Коста Рика, Карибите и др.

Полетите до тази част на света са по-дълги и съответно по-скъпи, но цената определено си заслужава. Да видите Теотихуакан, Големия каньон, Ниагарския водопад или глетчерите в Канада, да се разходите по Бродуей или да почивате на карибски плаж, да се гмурнете в мексиканското сеноте или да прекарате приятна вечер в компанията на мариачите – това е спомен за цял живот, за който ще разказвате на внуците си.

В нашата филисофия, касаеща пътуването, ние се придържаме към думите на известния американски автор Рей Бредбъри: „Напълни очите си с чудеса, живей така, сякаш след десет секунди ще паднеш мъртъв”. Затова и нашите маршрути са натоварени, но се стараем да ви предложим колкото се може повече чудеса, с които да напълните очите си!

Доминиканска република

Коста Рика

Куба

 • Куба - Хавана и Варадеро

  Отстъпка ранно записване! Почивка на Карибите, всеки понеделник и сряда от 31.03.2018 до 31.03.2019 г., от София и Варна

  Цени от: 2190 евро/4283 лв.

Мексико

 • Мексико

  24.10 - 04.11.2018 г. от София. Фиеста и загадки от древния свят: Мексико сити – Теотихуакан – Сан Кристобал де лас Касас – Паленке – Кампече – Укшмал – Мерида – Чичен Ица – Канкун

  Цени от: 3548 евро/6940 лв.

 • Мексико - екзотично карибско приключение

  Отстъпка ранно записване! Гарантирани дати с отпътуване всяка събота до 30.10.2019 г.

  Цени от: 1892 евро/3700 лв.

САЩ