English version

Екзотични екскурзии с водач

Когато организираме пътуване на групи с български туристи в чужбина, задължително осигуряваме водач от фирмата. Това означава, че сме обезпечили пътуването с необходимия контрол и съдействие при всякакъв случай, че гарантираме цялостното и безпроблемно изпълнение на програмата.

Не бихме спестили присъствието на водач в групата само за да бъдем по-привлекателни с цената на продукта. Именно водачът по всяко време на пътуването ще се погрижи за вас, които ни се доверявате. Той ще превежда, ако имате нужда. Ще съдейства при настаняване, при точно изпълняване на програмата, при ситуации, извън нашия контрол, при полагане на визи на летището при влизане в държава.

Водачът ще ви посъветва как можете да прекарате свободното си време в зависимост от вашите интереси и ще се постарае да отговори на вашите изисквания и предпочитания. Неговата задача е да ви обгрижи и да осъществи комуникация с местните ни партньори.

Или както едно време в казармата старшината беше за войника и баща, и майка, такъв ще бъде за вас и вашият водач :)

Армения

Израел

Ливан

  • Ливан

    19.09.2023, 30.10.2023 6 дни/ 5 нощувки със закуски и 4 обяда

    Цени от: 1255 евро/2455 лв.

Мавриций

Програми с водач

Бояна-МГ предлага програми на няколко континента и различни интересни и предпочитани дестинации. В това число екскурзии и почивки както в България, така и на далечни и екзотични места по цял свят.

Дългогодишният опит ни показва, че почивките и екскурзиите в чужбина за туристически групи задължително трябва да бъдат с участието на придружител от фирмата-организатор. А това ни твърдение се затвърждава и след настъпването на световната пандемия от Ковид. Туризмът и туристическите пътувания рязко се промениха, но това, което остава сигурно, е предпочитанието на туристите към организираните пътувания придружавани от водач. Хората търсят по-голяма сигурност в това несигурно време и предпочитат директното пътуване и директния контакт с организатора на пътуването им.

Когато клиентът избира пътуването си, той изпитва по-голяма сигурност, ако е придружен от водач и то на български език.

Защо да изберем програми с водач?

Клиентите винаги са по-спокойни, когато групата се придружава от представител на фирмата. Особено когато се касае за пътуване из екзотични страни, където са възможни всякакви изненади. Грижа на водача е да посрещне групата на летището в България, да проследи дали всичко по чекирането е минало нормално, а след пристигането в чуждата страна – дали всички са получили багажа си, дали ги чака представителят на местния партньор и автобусът за трансфера до хотела. Там той ще проследи настаняването на групата в хотела, дали всички условия за нормална нощувка и хранене отговарят на предварителната оферта.

В началото на екскурзията водачът следи дали през дните на обиколка из съответната дестинация се спазват маршрута и включените в програмата обекти за посещение. Партньорите ни от чужбина осигуряват на групата местен екскурзовод. Ако той не работи с български или познат на повечето пътуващи език, водачът може да помогне с превод.

Негова грижа е да окаже съдействие на клиент от групата, претърпял инцидент – заболяване, кражба на пари и документи и пр.Такива случаи не са изключение и фирмата-организатор има задължението да информира предварително клиентите как да се предпазват от подобни проблеми.

Водачът контролира навременното извършване на трансфера до летището за връщане в родината, дали всеки е прибрал от хотелския сейф парите, ценностите и документите, които е оставил там, преди да тръгне групата към аерогарата.

Предимствата на програмите с водач са:

За кои дестинации е най-подходящо да изберем такива програми?

Винаги, когато в пътуването не е обикновена почивка и не е позиционирано на едно място. Когато по-често се сменят хотели, населени места, транспорт, заведения за хранене или се посещават няколко държави. В такива случаи е препоръчително да се използва водач. Освен ако туристите не са изключително стриктни и много организирани, едно такова пътуване без опитен придружител би било доста трудно постижимо.

Какви видове програми предлага Бояна-МГ?

Традиционните пътувания в Европа или до далечни екзотични страни, които фирмата е осъществявала през годините, са многобройни, а успешно реализираните програми до Грузия и Армения, Мексико и Куба, Перу и др. са показателни за това колко са доволни клиентите. В момента предлагаме огромно разнообразие от програми с водач за 2021 година, в това число почивки в Гърция (Корфу, Родос и Крит) и екскурзии в Румъния, Сърбия и Македония. Обиколни турове в Италия, Франция, Испания и Швейцария, а също и програми в България.

Може да разгледате нашите предложение и цени онлайн на сайта на фирмата ни www.boiana-mg.bg.

Как да резервираме от Boiana-mg.bg?

Запитвания и резервации можете да направите чрез бутона за запитване на сайта ни, по имейл, по телефон или на място в офисите ни в София и Варна.