English version

Уикенд в Истанбул

Цена от: 66 евро/129 лв.

Последно видяни

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас

Офис СОФИЯ: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък СОФИЯ, 1618, бул. "Братя Бъкстон", бл. 208; Телeфон: 02 /955 9237, 955 5433, 955 9983; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Офис ВАРНА: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък ВАРНА, 9000, ул. "Любен Каравелов" 52; Телефон: 052 648 288, 0894 664 199, 0893 643 908; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Важна информация относно валидността на задграничните паспорти при пътуване в Република Турция.
В съответствие с новите изисквания на Република Турция, считано от 18.06.2018 г., на територията на страната няма да се допускат чужди граждани, чиято валидност на документа за международно пътуване е по-малка от 5 месеца от последния ден на планирания престой на турска територия.

Уикенд в Истанбул
Автобусни програми

Държави: Турция

Маршрут: София - Истанбул - София

Времетраене: 4 дни/2 нощувки

Цена от: 66 евро / 129 лв.

ВАЖНО: Уважаеми посетители,
Ако на вашия екран не се вижда целият текст по-долу, моля използвайте лентата за скролиране вдясно или средния бутон на мишката, за да се придвижите до края.

Уикенд в Истанбул

Всеки четвъртък

Автобусна екскурзия

4 дни / 2 нощувки


ПРОГРАМА

1 ден Отпътуване

   

20.00 часа отпътуване от София,

21.00 часа от Шел Пазарджик,

21.30 часа от ОМВ до хотел Санк Петерберг.

Нощно преминаване на ГКПП Капитан Андреево и Капъ Куле. Нощен преход към Истанбул.

 

2 ден Пристигане в Истанбул и настаняване в хотела

Пристигане в Истанбул рано сутринта.
08.30 часа – Програма по желание: Пешеходна обиколка на старата част на Истанбул: Започва от Старата Европейска част на град Истанбул. Посещение на гранд базара Капалъ Чарши, Посещение на площад Султан Ахмет разглеждане на площад Хиподрума, разглеждане на джамията Султан Ахмет свободно време или по желание посещение на Църквата Света София. По желание посещение на Двореца Топ Капъ – стария дворец на Османската Империя където ще имате възможност да разгледате одеждите на султаните кухните, училището, библиотеката, Дивана където султаните са взимали важни решения, стаята за обрязване, съкровищницата и други . По желание посещение на двореца, посещение на водохранилището Йеребатан. След обед посещение на Мол Форум Истанбул и Аквариума SEA LIFE.По желание посещение на бар вариете – ресторант с традиционна турска програма и вечеря. Нощувка.   

3 ден

Закуска. По желание разходка с кораб по Босфора преминаване под въжения мост над Босфора – разглеждане на едни от най-скъпите къщи и Султански дворци по време на екскурзията има екскурзовод, който разказва подробно за обектите които виждате. Една прекрасна екскурзия където може да се насладите на красотите на Истанбул и да си пиете турското кафе или чай. По желание посещение на Двореца Долма бахче – турския Версай един уникален дворец който е препоръчително да се види, един от най-впечатляващите със своята пищна украса, изобилие от злато и кристал. Дворецът е поръчан от султан Абдул Меджид, като цената му се равнява на 35 тона чисто злато.Богатствата, които ще видите в Долмабахче, включват прочутото Кристално стълбище, стаи на благородници, зали за приеми, скъпи килими, скулптури – истинска съкровищница. Не пропускайте и градините на двореца, както и колекцията с часовници, която се намира в павилион в двора.
По желание Посещение на най – високата сграда на Истанбул Сапфир – сградата е висока 226м. има 53 етажа, с 360 градуса панорамна площадка от където се открива невероятна панорама на целия Истанбул. Освен това ще имате възможността да се насладите и на уникалното кино изживяване – 4Dформат разходка с хеликоптер. Вечерта по желание нощна панорамна разходка с автобус посещение на кафето Пиер Лоти свободно време за снимки посещение на площад Таксим свободно време за разходка в пешеходната улица Истиклял. Нощувка.

4 ден

Закуска в хотела. Бонус посещение на новия мол Ераста в Одрин. Кратък престой в центъра на града за покупки на баклава, халва, ядки и много други сладки изкушения, както и да се вечеря с Одринския специалитет Тава джигер или дроб на тиган е почти неизбежно.

Отпътуване за България.


Цени на Уикенд в Истанбул - всеки четвъртък

 

 Човек
в двойна стая

Доплащане
за единична
стая

Трети човек
в двойна стая

Намаление за дете до 12 години, настанено с двама възрастни

Хотел 3*

ПРОМО ЦЕНА 129 лв.

40 лв .

129 лв .

10 лв .Пакетната цена на уикенд в Истанбул, включва:
 • Транспорт София- Истанбул –София
 • 2 нощувки и две закуски в хотел 3*
 • Бонус – посещение на новия Мол Ераста
 • Бонус – посещение на Одрин
 • Турлидер по време на пътуването и престоя в Истанбул.
 • Медицинска застраховка
Пакетната цена на уикенд в Истанбул, НЕ включва:
 • Пешеходна обиколка на Истанбул- 10 евро
 • Топ Капъ – 20 евро
 • Църквата Света София – 20 евро
 • Мол Форум – 5 евро
 • Аквариум – 50 Турски Лири
 • Посещение на бар вариете – 29 евро
 • Разходка с корабче по Босфора – 17 евро
 • Посещение на Двореца Долма Бахче – 25 евро
 • Посещение на небостъргача Сапфир – 22 евро
 • Нощен Истанбул – 12 евро
 • Посещение на водохранилището Йеребатан – 15 евро
Доплащане за застраховка за лица над 65 год – 10 лв.

Необходими документи- задграничен паспорт с валидност минимум 60 дни след приключване на екскурзията
За деца под 18г., пътуващи без родители или само с единия нотариално заверена декларация /оригинал и 2 копия/, копие от акт за раждане.
Агенцията си запазва правото да прави промени в последователността на изпълнение на програмата!

 

УСЛОВИЯ

 • Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
 • Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
 • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение
Изпрати запитване
Не намерихте това, което търсите? Опитайте нашата Tailor Made програма и създайте вашето желано пътуване!
Или просто се свържете с нас посредством контактите долу на страницата!