English version

Нова година в Тайланд, Краби

Цена от: 1763 евро/3448 лв. с вкл. лет. такси

Последно видяни

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас

Офис СОФИЯ: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък СОФИЯ, 1618, бул. "Братя Бъкстон", бл. 208; Телeфон: 02 /955 9237, 955 5433, 955 9983; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Офис ВАРНА: РАБ. ВРЕМЕ: 09-18 ч., пон.-петък ВАРНА, 9000, ул. "Любен Каравелов" 52; Телефон: 052 648 288, 0894 664 199, 0893 643 908; E-mail: booking@boiana-mg.bg

Във връзка с промените в цените на застраховка "Помощ при пътуване", които влязоха в сила от 01.04.2019 г., се налага доплащане за туристи над 66 г. Конкретните суми са посочени в "Цената не включва" на всяка програма.

Нова година в Тайланд, Краби
Новогодишна почивка на в Краби, Тайланд
Екзотични пътешествия

Държави: Тайланд

Маршрут: София - Доха - Краби - Доха - София

Времетраене: 12 дни/10 нощувки

28.12.2018 - 08.01.2019 ((STOP SELL))
 • Стандартна цена за отпътуване от София: 1804 евро/3528 лв.

Цената включва летищни такси.

Предлагаме Ви новогодишна почивка в Краби – най-красивата провинция в южен Тайланд, където природата е създала приказни скални образувания, покрити с тропическа зеленина, чиито огромни форми се извисяват над топлите кристални води на Андаманско море и нежния, бял пясък. Още щом стъпите там, ще почувствате, че сте попаднали в Рая. За разлика от другите курорти, Краби е запазил природните си богатства почти непокътнати и Ви дарява с гледки, които се запечатват в сърцата завинаги. Приказното място Краби е естествен декор за снимките на филма „Плажът“ с Леонардо ди Каприо. Краби винаги е бил приключение за много туристи. Към него принадлежат общо 130 привлекателни острова, които преди са били удобни убежища на азиатските пирати. Днес те предлагат чудесни условия за почивка - невероятно чисти и екзотични плажове в хармония с изумителни пейзажи. Много от прелестните острови в Краби, чиито красота и екзотика са гордост за местните хора, принадлежат към Морския национален парк Ко Пи Пи, който включва и най-известния остров в региона – Ко Пи Пи Дон и плажа Райли.

Предимствата в тази програма:

 • Удобни полети на Qatar airways
 • Екзотично посрещане на Новата 2019 година
 • Включена в цената обиколка на Краби
 • Възможност за допълнителни екскурзии
 • Избор за настаняване от два хотела

 Полезна информация:

Времето в Тайланд
Часът в Тайланд КАРТА/Маршрут по програмата Валути

Прогнозни температури в Тайланд по време на пътуването:

 • максиални: 29°C-32°C
 • минимални: 18°C-20°C

Часовата разлика между България и Тайланд е
+4 часа.

 

Валутата в Тайланд е Тайландски бат.
1 евро = 38.10 тайландски бата.

 

Прочетете за Тайланд в нашия блог >>>

 • Ден 1: София - Доха

  В 12:25 ч. полет QR 228 от София, кацане в Доха в 18:15 ч.  В 19:05 ч. полет QR 824 от Доха за Краби.

 • Ден 2: Краби

  В 06:10 кацане в Краби. Преди да се настаните в хотела ще направите обиколка на Краби. Отправяте се към пристанището с паметника на черните раци, откъдето се открива изглед към града на фона на водата и двете планини - визитната картичка на Краби. Наблизо е паметникът на орела. Счита се, че тези птици, както и черните раци, обитатели на река Краби, която протича през града и се влива в Андаманско море, представляват изобилието на Краби и са негов символ.  Продължавате към Храма на тигъра Ват Тум Суа“ важен будистки център за медитация, основан през 1075 г. Легендата разказва за монах, който отишъл да медитира в планината и по време на медитацията видял тигри, пазещи входа на пещера. Според друга легенда огромен тигър е живял в пещерата. Името на храма е свързано и с откритите тигрови лапи върху стените на пещерата, както и с формата на нейната извивка, която наподобява лапа на тигър. Храмът е щедра награда за всички, изкачили 1237 стъпала до върха, тъй като е издигнат върху висок хълм с гъста тропическа гора и вековни дървета. Обяд и посещение на местния пазар, след което се отправяте към Сюзън Хой древно гробище на вкаменели черупки и геоложко чудо, разположено на около 20 км. южно от Краби. Открити са останки от костенурки и риби отпреди 50 млн. години. Тази природна красота някога е била огромно сладководно блато, обитавано от милиони същества. През вековете богатата на варовик вода постепенно трансформирала блатото в слоеве от вкаменелости, които днес са с дебелина 40 см. и дължина 200 м. и покриват скалистото крайбрежие. В ранния следобед настаняване в хотела. Нощувка.

 • Ден 3: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание екскурзия с моторница до острова на Джеймс Бонд с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери – 173 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. Пътува се на север към провинция Панг Нга. След около 1ч30м - 2 ч. пристигате на пристанището Та Дан и продължавате с моторница към залива Панг Нга, който се слави с удивителната си природна красота и малкия остров Као Пин Кан. На около 40 м. от неговия бряг се извисява странната отвесна скала Та Пу, която в основата си е 4 м. в диаметър, а в горната си част е 8 м. Всъщност двата острова Као Пин Кан и Та Пу стават известни като Островът на Джеймс Бонд през 1974 г. след като тук е заснет филма „Човекът със златното оръжие“ с Роджър Мур като агент 007. Ще имате време за разходка и снимки. Следват пещерата с огромни сталактити и мюсюлманският остров Пани, известен с наколните си жилища, където ще обядвате. Селището е основано в края на 18 век от две индонезийски рибарски семейства, а сега на острова живеят 360 семейства (1685 човека), потомци на двете номадски фамилии от остров Ява. *Няма възможност за плуване и гмуркане, тъй като водата в залива е мътна. Връщане на приста-нището  Та Дан и тръгване по суша обратно за Краби. Попътно ще разгледате храма Суван Куа (Пещерата на маймуната), в който се намира красива 15-метрова статуя на Полегналия Буда.

 • Ден 4: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

  За настанените в хотел Krabi Resort 4* - Новогодишна гала вечеря.        

 • Ден 5: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

 • Ден 6: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание екскурзия до Горещите минерални извори, Изумрудения басейн и Тигровата пещера с включен обяд, такси за националния парк и трансфери – 111 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. При пристигане в джунглата ще посетите скрития сред тропическата растителност горещ минерален извор с температура 40 – 50С°, едно прекрасно място за отдих сред природата. Наоколо има природни водни басейни, изсечени в скалите, чиято вода идва директно от горещите извори. След това може да се изкъпете в близкия поток и да получите невероятното усещане за естествена спа система. Обядът е в ресторант, разположен  пред входа на басейна с кристална вода. После ще се разходите из джунглата и ще видите изобилието от екотермални извори. Най-големият от тях е непресъхващия Изумруден басейн – разположен сред величествена гора. На връщане ще посетите Тигровата пещера, убежище на последният тигър в Краби, сега място за медитация.

 • Ден 7: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание екскурзия с моторница до остров Хон с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери – 124 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. Трансфер до о-в Хон, който е част от Националния парк на архипелага. Хон представлява напълно необитаем остров с прекрасна изумрудена лагуна с фин бял пясък, обградена от всички страни с високи като кули варовикови скали, слънце и сянка. Ще посетите и остров Пакиа  с невероятна красота и възможности за плуване и слънчеви бани сред девствената природа. Връщане в хотела.

 • Ден 8: Краби

  Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание Приключение в джунглата: рафтинг, сафари на гърба на слон и среща с маймуните с включени такси за националния парк и трансфери – 120 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. След около 1 час пътуване ще пристигнете на мястото, откъдето ще започне рафтинг надолу по течението на реката. Най-напред ще ви бъде направен инструктаж, кратко обучение по рафтинг и ще ви бъде предоставена екипировка. Приключението е подходящо за начинаещи и деца над 5 години, но ако желаете, може да оставите рафтинга на местните инструктори, а вие просто да се насладите на тонизиращата свежест от водното изживяване. След като пристигнете ще се запознаете с вашия слон и ще разберете, че тези огромни животни са най-нежните обитатели на джунглата. Ще пресечете реката на гърба на новият ви приятел и заедно ще се отправите към девствената джунгла на Краби, преминавайки през кокосови и палмови гори. Наслаждавайки се на природата ще пристигнете в националния резерват за диви животни Тоне Париват, който се намира в сенчеста гора с изобилие от вода, на която животните се радват целогодишно. Тук ще възнаградите вашия слон с лакомства и ще наблюдавате шоу на слонове, а може да направите масаж на бебе слонче. Ще се срещнете с очарователните маймуни и гибони и ще наблюдавате как ги обучават да берат кокосови орехи. Връщане в хотела.

 • Ден 9: Краби

  Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание екскурзия с моторница до 4-те острова с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери – 101 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. Трансфер до пристанището и отплаване към живописния остров Таб. Тук при отлив се появява пясъчна коса, която създава впечатление, че морето е разделено на две. По нея може пеша да отидете до Пилешкият остров, наречен така заради издигащата се над острова скала, наподобяваща глава на пиле. Ще имате време за плаж, да плувате и да се гмуркате в тюркоазените води около острова. Предоставя се шнорхел. Следва посещение на другия скалист остров – Тан Минг, чиито води са идеални за гмуркане сред градината от корали. Зад него е остров Пода, целият покрит с палми, тропическа растителност и заобиколен от белоснежен плаж. Тук Ви очаква вкусен обяд. След това ще се отправите се към залива Пра Нанг с известния плаж Рейли. Връщане в хотела.

 • Ден 10: Краби

  Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

  *По желание екскурзия с моторница до остров Пи Пи с включен обяд входни такси за националния парк и трансфери – 134 лв.

  08:30 – тръгване от хотела. Насладете се на това пътешествие до прелестните острови Пи Пи, обградени от тюркоазени води и засенчени само от извисяващите се варовикови скали. Архипелагът Пи Пи е райска дестинация само на 1 час от континентален Тайланд. Съставен е от две островчета. Пи Пи Дон е по-големият и е известен със своите фини плажове и коралови образувания. Ще посетим някои от плажовете на красивите заливи – Тон Сай, Лодалам и Плажа на маймуните, а също и залива Мая, където е заснет филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Ще имате възможност да плувате в някои от най-чистите води на света, да се гмуркате с шнорхел в красивия Хин Клан, да разгледате Пещерата на викингите, където гнездят хиляди лястовици. Ще откриете скритите заливи на по-малкия остров Пи Пи Ли, където варовиковите скали се издигат направо от водите и са достъпни само с лодка. Може да се гмуркате с шнорхел сред кораловите градини, изобилстващи от риби, на Ао Мая, Ао Ло Сама и Бамбуковия остров или да релаксирате на необитаемите пясъчни плажове, които заобикалят рифовете.

   

 • Ден 11: Краби

  Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

 • Ден 12: Краби - Доха - София

  В 04:30 ч. закуска пакет. В 05:00 ч. трансфер до летището в Краби.

  В 08:00 ч. полет QR 825 от Краби, кацане в Доха в 11:50 ч.

  В 16:45 ч. полет QR 225 от Доха, кацане в София в 21:15 ч.

28.12.2018 - 08.01.2019 ((STOP SELL))
 • Стандартна цена за отпътуване от София: 1804 евро/3528 лв.

Цената включва летищни такси.

 

 

Хотели

Тип стая

Цена на човек в двойна стая

Индивидуална стая

А

Sugar Marina Resort – Cliffhanger Aonang Krabi 4*
(http://www.sugarmarina-cliffhanger.com/)

Superior

Pool View

1804 € / 3528 лв.

 отстъпка за ранни записвания
до 15.09 - 80 лв.

2357 € / 4610 лв.

отстъпка за ранни записвания
до 15.09 - 80 лв.

Б

Krabi Resort 4*

(включва Новогодишна гала вечеря на 31.12)
(http://www.krabiresort.net/)

Deluxe

2300 € / 4499 лв.

отстъпка за ранни записвания
до 15.09 - 100 лв.

3165 € / 6189 лв.

отстъпка за ранни записвания
до 15.09 - 100 лв.

 

Цената включва:

 • Самолетни билети с редовен полет на Qatar Airways София - Доха - Краби - Доха - София с ключени такси, чекиран багаж 30 кг (300 см) и ръчен багаж 7 кг ;
 • 10 нощувки в избрания хотел;
 • 10 закуски;
 • 1 обяд по време на обиколката на Краби;
 • Новогодишна гала вечеря в хотела за настанените в Krabi Resort;

Не включва Новогодишна вечеря за настанените в Sugar Marina Resort – Cliffhanger Aong Krabi

 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Обиколка на Краби и разглеждане на паметника на черните раци, Храма на тигъра, пазара и плажа Сюзън Хой с местен екскурзовод на английски език;
 • Туристическа застраховка в Тайланд;
 • Медицинска застраховка с асистанс на ЗК "Мондиал" с покритие 100 000 лв.

 


Цената не включва:

 • Виза за Тайланд - 60 лв. /вади се предварително от България/
 • По желание - вечеря в ресторанта на хотел Krabi Resort 50 лв. на вечер на човек
 • Екскурзии по желание, които се заплащат с доплащането:

Екскурзиите са в сборни групи с други туристи и се провеждат с местен екскурзовод на английски  език. Цените са на човек при минимум 2 участника.

▹Островът на Джеймс Бонд с включен обяд, вход за националния парк  и трансфери – 173 лв.

▹Горещите минерални извори, Изумруденият басейн и Тигровата пещера с включен обяд, такси за националния парк и трансфери – 111 лв.

▹Остров Хон с включен обяд, вход за националния парк и трансфери – 124 лв.

▹Рафтинг, езда на слонове и среща с маймуните с включени такси за националния парк – 120 лв.

▹Четирите острова с  включен обяд, такси за националния парк и трансфери – 101 лв.

▹Остров Пи Пи с включен обяд, такси за националния парк и трансфери –  134 лв.

 • Бакшиши за местните шофьори, екскурзоводи и обслужващия персонал в хотела

УСЛОВИЯ

 • Минимален брой участници: 16
 • Срок за набиране на група: 10.11.2018
 • Условия за записване:
  Депозит 2000 лв. при записване
  Доплащане до 11.11.2018.
 • Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
 • Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
 • Допълнителни условия:
  • Лична карта, цветно копие на международния паспорт с 2 свободни страници и валидност 6 месеца след датата на пътуването ( 10.07.2019); 2 снимки 3.5 х 4,5 см. и данни за визовия формуляр.
  • За непълнолетни, пътуващи само с единия родител, се представят акт за раждане и нотариално заверено родителско разрешение от непътуващия родител (оригинал и копие).
 • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение

Допълнителни екскурзии

+ Екскурзия с моторница до острова на Джеймс Бонд с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. Пътува се на север към провинция Панг Нга. След около 1ч30м - 2 ч. пристигате на пристанището Та Дан и продължавате с моторница към залива Панг Нга, който се слави с удивителната си природна красота и малкия остров Као Пин Кан. На около 40 м. от неговия бряг се извисява странната отвесна скала Та Пу, която в основата си е 4 м. в диаметър, а в горната си част е 8 м. Всъщност двата острова Као Пин Кан и Та Пу стават известни като Островът на Джеймс Бонд през 1974 г. след като тук е заснет филма „Човекът със златното оръжие“ с Роджър Мур като агент 007. Ще имате време за разходка и снимки. Следват пещерата с огромни сталактити и мюсюлманският остров Пани, известен с наколните си жилища, където ще обядвате. Селището е основано в края на 18 век от две индонезийски рибарски семейства, а сега на острова живеят 360 семейства (1685 човека), потомци на двете номадски фамилии от остров Ява. *Няма възможност за плуване и гмуркане, тъй като водата в залива е мътна. Връщане на приста-нището  Та Дан и тръгване по суша обратно за Краби. Попътно ще разгледате храма Суван Куа (Пещерата на маймуната), в който се намира красива 15-метрова статуя на Полегналия Буда.

Минимален брой участници: 2

Цена: 173 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

+ Екскурзия до Горещите минерални извори, Изумрудения басейн и Тигровата пещера с включен обяд, такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. При пристигане в джунглата ще посетите скрития сред тропическата растителност горещ минерален извор с температура 40 – 50С°, едно прекрасно място за отдих сред природата. Наоколо има природни водни басейни, изсечени в скалите, чиято вода идва директно от горещите извори. След това може да се изкъпете в близкия поток и да получите невероятното усещане за естествена спа система. Обядът е в ресторант, разположен  пред входа на басейна с кристална вода. После ще се разходите из джунглата и ще видите изобилието от екотермални извори. Най-големият от тях е непресъхващия Изумруден басейн – разположен сред величествена гора. На връщане ще посетите Тигровата пещера, убежище на последният тигър в Краби, сега място за медитация.

Минимален брой участници: 2

Цена: 111 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

+ Екскурзия с моторница до остров Хон с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. Трансфер до о-в Хон, който е част от Националния парк на архипелага. Хон представлява напълно необитаем остров с прекрасна изумрудена лагуна с фин бял пясък, обградена от всички страни с високи като кули варовикови скали, слънце и сянка. Ще посетите и остров Пакиа  с невероятна красота и възможности за плуване и слънчеви бани сред девствената природа. Връщане в хотела.

Минимален брой участници: 2

Цена: 124 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

+ Приключение в джунглата: рафтинг, сафари на гърба на слон и среща с маймуните с включени такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. След около 1 час пътуване ще пристигнете на мястото, откъдето ще започне рафтинг надолу по течението на реката. Най-напред ще ви бъде направен инструктаж, кратко обучение по рафтинг и ще ви бъде предоставена екипировка. Приключението е подходящо за начинаещи и деца над 5 години, но ако желаете, може да оставите рафтинга на местните инструктори, а вие просто да се насладите на тонизиращата свежест от водното изживяване. След като пристигнете ще се запознаете с вашия слон и ще разберете, че тези огромни животни са най-нежните обитатели на джунглата. Ще пресечете реката на гърба на новият ви приятел и заедно ще се отправите към девствената джунгла на Краби, преминавайки през кокосови и палмови гори. Наслаждавайки се на природата ще пристигнете в националния резерват за диви животни Тоне Париват, който се намира в сенчеста гора с изобилие от вода, на която животните се радват целогодишно. Тук ще възнаградите вашия слон с лакомства и ще наблюдавате шоу на слонове, а може да направите масаж на бебе слонче. Ще се срещнете с очарователните маймуни и гибони и ще наблюдавате как ги обучават да берат кокосови орехи. Връщане в хотела.

Минимален брой участници: 2

Цена: 120 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

+ Екскурзия с моторница до 4-те острова с включен обяд, входни такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. Трансфер до пристанището и отплаване към живописния остров Таб. Тук при отлив се появява пясъчна коса, която създава впечатление, че морето е разделено на две. По нея може пеша да отидете до Пилешкият остров, наречен така заради издигащата се над острова скала, наподобяваща глава на пиле. Ще имате време за плаж, да плувате и да се гмуркате в тюркоазените води около острова. Предоставя се шнорхел. Следва посещение на другия скалист остров – Тан Минг, чиито води са идеални за гмуркане сред градината от корали. Зад него е остров Пода, целият покрит с палми, тропическа растителност и заобиколен от белоснежен плаж. Тук Ви очаква вкусен обяд. След това ще се отправите се към залива Пра Нанг с известния плаж Рейли. Връщане в хотела.

Минимален брой участници: 2

Цена: 101 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

+ Екскурзия с моторница до остров Пи Пи с включен обяд входни такси за националния парк и трансфери

08:30 – тръгване от хотела. Насладете се на това пътешествие до прелестните острови Пи Пи, обградени от тюркоазени води и засенчени само от извисяващите се варовикови скали. Архипелагът Пи Пи е райска дестинация само на 1 час от континентален Тайланд. Съставен е от две островчета. Пи Пи Дон е по-големият и е известен със своите фини плажове и коралови образувания. Ще посетим някои от плажовете на красивите заливи – Тон Сай, Лодалам и Плажа на маймуните, а също и залива Мая, където е заснет филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Ще имате възможност да плувате в някои от най-чистите води на света, да се гмуркате с шнорхел в красивия Хин Клан, да разгледате Пещерата на викингите, където гнездят хиляди лястовици. Ще откриете скритите заливи на по-малкия остров Пи Пи Ли, където варовиковите скали се издигат направо от водите и са достъпни само с лодка. Може да се гмуркате с шнорхел сред кораловите градини, изобилстващи от риби, на Ао Мая, Ао Ло Сама и Бамбуковия остров или да релаксирате на необитаемите пясъчни плажове, които заобикалят рифовете.

Минимален брой участници: 2

Цена: 134 лв.

Записва се в България, месец преди датата на отпътуване

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите по време програмата

Фирмата-огранизатор предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - от 2%, за повече информация попитайте в офисите ни.

Застраховките "Помощ при пътуване в чужбина" и "Отмяна на пътуване" се сключват с "АРМЕЕЦ" или "Мондиал Асистанс".

Фирмата-организатор е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със „ЗД ЕВРОИНС АД”, София, Застрахователна полица № 03700100001772.

Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

Фото галерия

Още снимки
Изпрати запитване
Не намерихте това, което търсите? Опитайте нашата Tailor Made програма и създайте вашето желано пътуване!
Или просто се свържете с нас посредством контактите долу на страницата!