English version

Франция

Самолетни програми

Франция е една от петте най-големи туристически дестинации в света. Тя е всичко, което може да искате да видите на вашите празници: голям град като Париж, добри плажове, повече културни паметници от всяка друга страна, красива природа, невероятни планински гледки. Франция е приятно място да отседнеш, има добра храна, чудесно вино и хора, радващи се на живота си. А най-хубавото нещо е, може би с изключение на Париж, че във Франция не излиза скъпо.

Париж, градът на любовта и неговите околности, най-вече Версай, са едни от най-посещаваните места. Париж е без съмнение един от най-красивите градове на планетата. Западна Франция гледа към Атлантическия бряг. Нормандия и Бретан имат по-солидно крайбрежие и много неолитни обекти. Атмосферата е съвсем различна от останалата част на страната, все още можете да усетите келтският произход на региона и неговите жители. Нант и Бордо са най-големите градове по западното крайбрежие.

На юг с прекрасната си природа, добра храна, римски руини и, разбира се с прочутата си Ривиера, Франция привлича много посетители всяка година. Югозападната част на Франция, Лазурният бряг с Кан и Ница не се нуждаят от специално представяне. Прованс е осеян с приятни малки села. А Югозападната част на Франция е един от най-типичните френски региони. Долината е толкова хубава, градовете са толкова живописни и храната е толкова добра, че е трудно да се повярва, че хората, които живеят тук отиват някъде другаде за техните празници. Лангедок има свой език и култура. В Пиренеите, голяма планинска верига, разделяща Франция от Испания, може да ходите на екскурзия и ски. Градовете Тулуза и Монпелие имат своята неповторима атмосфера, Ним е френският Рим, Авиньон - резиденцията папите, а средновековният град Каркасон е топ дестинация. Да не забравяме Лоара с прочутите замъци и разбира се популярните в цял свят френски зимни курорти: Шамони, Межев, олимпийските градчета Гренобъл и Албервил.